ΔΡΑΣΕΙΣ : ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ |

 

 

 

Εργαστήρι Εμπειρογνωμόνων

Experts Workshop στην Ελλάδα

 

 

 

Με αφορμή την ολοκλήρωση του ερευνητικού έργου Job Developer το Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης και η ηνίοχος.ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ διοργανώνουν στις 17 και 18 Μαΐου 2018 Εργαστήρι Εμπειρογνωμόνων στο Η2Β | ΗUΒ, Κορωναίου 14 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στο διήμερο εργαστήρι θα ανασκοπηθούν οι υλοποιηθείσες δράσεις του έργου καθώς θα αναλυθεί το δυναμικό περαιτέρω εφαρμογής της μεθοδολογίας, ώστε να αναπτυχθεί μια στρατηγική και στοχοθεσία για βιώσιμη διάχυση των αποτελεσμάτων του έργου.

 ExpertsWorkshopProgramme   ExpertsWorkshopThematic

 

 

 

Για το σκοπό αυτό έχουν προσκληθεί όλοι οι εσωτερικοί εμπειρογνώμονες του έργου (εταίροι του έργου, εκπαιδευθέντες Job Developer και οι συμμετέχοντες συμβουλευόμενοι στο πιλοτικό εργαστήρι) ενώ το εργαστήρι πλαισιώνεται και από εξωτερικούς εμπειρογνώμονες, οι οποίοι θα συνεισφέρουν με την εξειδίκευση και εμπειρία τους περαιτέρω input για τα αποτελέσματα του εργαστηρίου και τα πορίσματα του ερευνητικού μας έργου.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους εταίρους του έργου στην Ελλάδα [ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ].

 

 

 

 

 

 

 

 

Θεματικές Ενότητες του Εργαστηρίου

Το περίγραμμα του Experts Workshop ανά ημέρα

Job Developer - ExpertsWorkshop [ThematicAreas01]

 

 

 

 

Job Developer - ExpertsWorkshop [ThematicAreas02]

 

 

 

 

 

 

 

 

Το H2B | HUB στο google maps

Xώρος διεξαγωγής του εργαστηρίου

H2B|HUB Heraklion

 

 

 

 

enterprise+ Project | Greece
Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση (ανακοίνωση) δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.

ErasmusLogo

ΑΡΧΙΚΗ
ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
CENTRAL WEBSITE Job Developer Procect [Deutsch | English]
Job Developer - From job creation to competence development
erasmus+ Transnational Project